BEHANDLINGAR

 

Vi erbjuder förljande olika behandlingar:

 

Akupressur (60 min.) 800 kr.

Akupressur som syftar till att naturligt främja hälsa och lindra sjukdom genom att återställa kroppens energetiska balans. Detta gör man genom att stimulera olika akupunkturpunkter. Många studier visar att akupressur  är en effektiv metod vid behandling av ett brett spektrum av tillstånd som exempelvis muskulära problem, smärtproblem, matsmältningsbesvär, ångest, stress, mensbesvär och mycket mer.

 


Healingmassage (60 min.) 750 kr.

Healingmassage är en kombination av en mjuk kinesisk meridian massage och heling. Massage ökar Qi flödet i de 12 energiledningar och återställer yin-yang balansen. Healing hjälper till att lösa upp mentala och känslomässiga blockerigar. Behandlingen har mycket god effekt på stressrelaterade symtom, utmattningssymtom, sömnproblem och svårigheter att få musklerna att slappna av riktigt.Integrerande laser akupunktur och massage för muskelbesvär (60 eller 90 min.)

700 eller 950 kr.

Behandling börjar med massage och sedan följer laser akupunktur. Massage bidrar till att kroppen blir mer avslappnad och därför mer mottaglig för akupunkturen som på så sätt blir mer effektiv. 

Akupunkturen korrigerar chi - obalanser och blockera meridianerna, så att chi åter flyter fritt i kroppen, vilket bidrar till att återställa balansen i kroppen och återställer kroppens egen förmåga att läka sig själv. Akupunktur gör så att kroppen kan tillgodogöra sig sina egna smärtstillande medel - endorfiner, vilka ger morfinliknande effekter. Dessa naturliga antiinflammatoriska och smärtstillande medel som släpps ut i kroppen bidrar till läkningsprocessen i leder och muskler och ökar samtidigt immunförsvaret och kroppens förmåga att läka sig.

 

Huvud/ Ansiktsmassage mot käkbesvär (60 min.) 750 kr.

Stressen i vår vardag kan bara den göra att man pressar eller gnisslar på natten och även på dagen. . Att ” bita ihop” och att ” tugga i sig” är två uttryck vi slänger oss med, med en tydlig koppling till ökad spänning och stress i förlängningen. Denna behandling är en effektiv behandling som börjar med huvudmassage och ansiktsmassage i 15 minuter, för att därefter behandlas med laser akupunktur i ansiktet för att lindra smärtor samt läka inflammationen i muskler och ligament runt käken.