BEHANDLINGAR

 

Vi erbjuder förljande olika behandlingar:

 

Akupunktur (45-60 min.) 750 kr.

Akupunktur som syftar till att naturligt främja hälsa och lindra sjukdom genom att återställa kroppens energetiska balans. Detta gör man genom att stimulera olika akupunkturpunkter (mycket specifika anatomiska punkter) med mycket tunna, sterila engångsnålar ytligt i huden. Många studier visar att akupunktur är en effektiv metod vid behandling av ett brett spektrum av tillstånd som exempelvis muskulära problem, smärtproblem, matsmältningsbesvär, ångest, stress, mensbesvär och mycket mer.


Akupunktur mot post covid (60 min) 750 kr.

Behandling kan hjälpa dig om du har långtidscovid symtom eller ressymtom som te.x. huvudvärk, yrsel, energilöshet, feberkänsla, känlsa att kunna inte andas normal mm. Genom tcm dianos så kan vi balansera de energimeridianer med akupunktur, örter och kost. Du ska vara symtomfri minst en månad.Integrerande akupunktur och massage för muskelbesvär (60 eller 90 min.) 750 eller 1125 kr.

Behandling börjar med massage och sedan följer akupunktur. Massage bidrar till att kroppen blir mer avslappnad och därför mer mottaglig för akupunkturen som på så sätt blir mer effektiv. 

Akupunkturen korrigerar chi - obalanser och blockera meridianerna, så att chi åter flyter fritt i kroppen, vilket bidrar till att återställa balansen i kroppen och återställer kroppens egen förmåga att läka sig själv. Akupunktur gör så att kroppen kan tillgodogöra sig sina egna smärtstillande medel - endorfiner, vilka ger morfinliknande effekter. Dessa naturliga antiinflammatoriska och smärtstillande medel som släpps ut i kroppen bidrar till läkningsprocessen i leder och muskler och ökar samtidigt immunförsvaret och kroppens förmåga att läka sig.

 


Akupunktur, Huvud/ Ansiktsmassage mot käkbesvär (60 min.) 750 kr.

Stressen i vår vardag kan bara den göra att man pressar eller gnisslar på natten och även på dagen. . Att ” bita ihop” och att ” tugga i sig” är två uttryck vi slänger oss med, med en tydlig koppling till ökad spänning och stress i förlängningen. Denna behandling är en effektiv behandling som börjar med huvudmassage och ansiktsmassage i 15 minuter, för att därefter behandlas med akupunktur i ansiktet för att lindra smärtor samt läka inflammationen i muskler och ligament runt käken.

 


AkuBalans för förebyggande (60 min.) 750 kr.

Akupunktur och huvudmassage för välbefinnande. Man behöver inte gå på akupunktur för att man är sjuk. Man kan även använda akupunktur för att förebygga sjukdomar. Denna unika behandlingen som kombinerar akupunktur och avslappande huvudmassage kan hjälpa kropp och själ att komma i balans. Akupunktur förbättrar människors välbefinnande genom att stimulera kroppens läkningsprocesser. När de placeras på lämpliga punkter hjälper akupunkturnålar att frigöra blockerad energi i hela kroppen, så att funktionen kan återställas till allt från matsmältnings- och kardiovaskulära system, till immunsystemet, endokrina systemet och nervsystemet. Resultatet av detta balanserade energiflöde kan ge bättre sömn, förbättrad matsmältning, minskad smärta, och öka känsla av välbefinnande.


 

Akupunktursupport för IVF (60 min.) 750 kr,  5 gånger för 3000 kr.

Förberedelser till en framgångsrik IVF med akupunkturbehandlingar som är utformade för att stödja olika faser av IVF, samtidigt som de biverkningar som ofta upplevs av IVF-läkemedel minskar. Behandlingens specifika mål är att förbättra blodflödet till livmodern och äggstockarna för att förbättra ovariesvaret mot hormonell stimulering under IVF, minska livmoderkramp och minska missfall av överförda embryon, samts minska kortisol och minska stressnivåerna. 

 


Kosmetisk akupunktur (70 min.) 980 kr. 

Anti aging behandling som minskar rynkorna utan Botox! En lyxig ansiktsbehandling som kombinerar akupunktur och ansiktszonterapi. Små sterila nålar stimulerar energimeridianer och påverkar kollagenproduktion under huden. Behandling består av rengöring, massage, mask och akupunktur. Ett perfekt resultat som gör att huden ser fylligare och spänstigare ut. Rekommenderas: 2-3 behandlingar för bäst resultat.

 


Massage / Akupressur  (30 min eller 60 min.) 480 kr. eller 750 kr.

En kinesisk meridian massage som ökar Qi flödet i de 12 energiledningar och återställer yin-yang balansen. Den hjälper till att lösa upp blockerigar i kropp och själ. 

akupunktur mot långtids covid, stress, utbränn
kosmetisk akupunktur göteborg, ansiktsakupunktur göteborg
akupunktur för ivf göteborg